Affiliate Marketing
Nyt affiliate netværk i 2017
 

1. oktober 2017 ser Danmarks og Skandinaviens nye affiliate netværk dagens lys. Bag netværket står fire velkendte personer fra den danske online scene, der tilsammen kan mønstre mere end 60 års erfaring med alt fra kampagneopsætning og afvikling, samarbejde med mediebureauer, de største brands og mindre webshops samt udvikling af unikke koncepter.

 

Nord & Roed udgør 2 af de 4 personer bag netværket.

     
 

Netværkets omdrejningspunkt

ER KVALITET, TROVÆRDIGHED OG GENNEMSIGTIGHED

       
         

Vi sætter en ære i kun at samarbejde med de bedste publishers og medier for at sikre, at annoncørens kampagne bliver eksponeret korrekt overfor forbrugerne. Omvendt stiller vi også krav til vores annoncører, hvor vi udelukkende vil arbejde med seriøse brands og kunder.

 

For os er det afgørende at du som annoncør trygt kan placere din kampagne hos os, velvidende at alle retningslinjer overholdes og at du ikke risikerer at finde

 

 

 

 

dit markedsføringsmateriale på medier, du og vi ikke kan stå inde for.

 

Hos Limestone er der primært unikke kampagner – og de gode, du kender i forvejen!

 

Vores vision er at tilbyde et langt større udvalg af unikke kampagner end det i dag er muligt at finde i de danske affiliate netværk. Du finder naturligvis mange af

 

de kampagner, du allerede kender, og kombineret med eksklusive og unikke solokampagner fra Danmarks største brands, mener vi at kunne dække den store efterspørgsel og dermed blive den foretrukne partner for både de største danske annoncører og medier.

 

Se mere og ansøg om adgang til netværket her

GIV ET KALD

 

70 209 240

 
KONTAKT
 

Nord & Roed A/S
Anker Engelunds Vej 10
9200 Aalborg SV
Danmark

Tel. 70 209 240
info@nordroed.dk