om os
nord & Roed siden 2002
Hvem er Nord & Roed

Nord & Roed A/S blev stiftet i 2002 af Kenneth Nord og Anders Roed. Begge kom fra et større salgsbureau i Aalborg og havde derfra en solid erfaring med salgsarbejde gennem en årrække.
Igennem dette arbejde fik Nord & Roed øjnene op for det hastigt fremadstormende marked der havde åbnet sig på digitale platforme, populært kaldet online markedsføring.

Igennem årene har Nord & Roed assisteret en række eksterne partnere med at formidle salg på diverse online medier. Siden 2010 har virksomheden dog i større og større grad fokuseret på at drive egne online medier og specielt nyhedsbreve.

Det startede med en mindre portal hvor man kunne finde danske e-butikker.

 

I 2011 opkøbte Nord & Roed deres foretrukne eksterne samarbejdspartner, RiverHill ApS, med henblik på at drive dennes medier videre under Nord & Roeds faner. Siden dengang er flere medier blevet købt til og i dag driver virksomheden 12 forskellige online medier samt dertilhørende nyhedsbreve.

I dag har Nord & Roed udviklet sig til et digitalt bureau der tilbyder alt fra gængs online markedsføring i form af bannerkampagner og annoncer på nyhedsbreve, til leadgenerering i form af e-mailopsamling til vore kunders egne nyhedsbreve samt generering af telemarketing-leads til vore kunder.
Vi er utroligt stolte over at vi arbejder tæt sammen med de største og mest anerkendte brands omkring deres online markedsføring, ligesom vi assisterer både mindre og

 

mellemstore virksomheder med at komme ind på dette marked.
Visionen er stadig den samme i Nord & Roed, som den var dengang i foråret 2002:

”At skabe værdifulde resultater gennem online markedsføring til vores kunder”

Ønsker du at høre mere om hvad Nord & Roed kan gøre for din virksomhed, skal du endelig kontakte os for en drøftelse af dine muligheder.

KONTAKT OS PÅ

Tlf.: 70 209 240

 

         
 
 
KONTAKT
 

Nord & Roed A/S
Anker Engelunds Vej 10
9200 Aalborg SV
Danmark

Tel. 70 209 240
info@nordroed.dk