Egne koncepter

Når du benytter vores gennemtestede koncepter, kan du trygt stole på at opnå både volumen og kvalitet til en konkurrencedygtig pris. Vi kan hjælpe dig med at ramme lige præcis din kernemålgruppe!

Egne Koncepter

Hos Nord & Roed har vi udviklet flere stærke koncepter med henblik på leadgenerering.

Vores koncepter er bygget via vores website Vind.dk, hvor vi har skabt både sæsonbaserede samt løbende koncepter, der alle er lavet med henblik på, at vores brugere bliver præsenteret for jeres brand og services i et roligt og hyggeligt miljø.

Fælles for alle koncepter er, at der er et quiz element bygget ind i konceptet. Igennem dette quiz element, vil I få mulighed for at udbrede kendskabet til jeres brand, således at jeres potentielle nye modtagere af jeres nyhedsbrev allerede har et forhåndskendskab til jeres virksomhed inden de modtager jeres nyhedsbrev.


Via vores koncepter vil du få:

  • Mange tusinde nye modtagere af dit nyhedsbrev
  • Aktivt og konkretiseret samtykke fra alle modtagere
  • Trafik til din hjemmeside via et spørgsmål, som brugeren skal besvare inden deltagelse
  • Enorm opmærksomhed omkring din virksomhed og dine produkter
  • Flot grafisk kampagnesite
  • Tydelig sign up tekst med logo
  • Mulighed for købsaktivering af dine nye modtagere med det samme

Vores koncepter er


Vind.dk's
julekalender

En af Danmarks første, hvis ikke den første, online julekalender. Vi har drevet denne julekalender siden 2004, og derigennem skabt flere millioner leads til vore kunder gennem tiden.

Periode: 1. december til 24. december

Læs mere

Den Store Æggejagt

Dette er et event, som løber af stabelen i ugerne op til og under Påsken. Vi har drevet det siden 2011, og ligesom med vores Julekalender er dette et koncept der kan skaffe mange tusind modtagere af dit nyhedsbrev på ganske kort tid.

Periode: 3 uger op til, samt i Påsken.

UgeQuiz

UgeQuizzen er en konkurrence, der løber i en uge. Hver dag åbnes et nyt spørgsmål, hvor deltageren skal finde svaret på sponsors hjemmeside. Som sponsor får I derfor mulighed for at præge de kommende modtagere af Jeres nyhedsbrev med 7 forskellige spørgsmål og dermed fortælle præcis hvad der gør netop Jeres produkter og services unikke, samt vise masser af interessante tilbud og spændende produkter via den megen trafik I får.

Periode: Hele året

Rejsequiz

Vores rejsequiz bygger på samme koncept som vores UgeQuiz. Eneste undtagelse er, at man skal tilbyde rejserelaterede produkter eller ydelser for at kunne afvikle denne. Denne quiz er specielt udviklet til rejsebureauer, turistkontorer, flyselskaber o. lign.

Periode: Hele året

Læs mere

Vi har blandt andet hjulpet