Microsites

Tag os med på råd når du skal bygge dit næste microsite!

Vi har mange års erfaring og ved præcis hvordan et budskab skal leveres med fokus på call to action og konvertering.

MICROSITES

Et microsite er den gængse metode at benytte, når der skal laves en ny kampagne med henblik på leadgenerering. Vi har igennem tiderne bygget microsites i alle afskygninger, og har den fornødne viden til at rådgive om hvordan dette skal bygges op for at sikre optimal performance og konvertering. Ved at gøre brug af vores microsite-løsninger får du en unik landing-page, der brander dit firma, dine produkter og fortæller den historie der gør din butik interessant.

Vi arbejder gerne ud fra en brand book, så vi sikrer at der er en tydelig identitet på micrositet. Har du ikke en brand book, vil vi meget gerne indgå i tæt dialog med dig og høre dine specifikke ønsker til design. Vi tilbyder selvfølgelig også meget gerne, at komme med vores bud på den perfekte microsite til din virksomhed.


Husk konkurrencen!

Vi elsker konkurrencer og anbefaler ofte at koble dette på når vi skal bygge microsites. Med en konkurrence, kan du aktivere en bestemt målgruppe via den gevinst der sættes på højkant. Derudover er det en god måde for dine nye potentielle kunder at lære dig og din virksomhed at kende.

Vi elsker alle at vinde noget og det smitter af på dit forhold til den potentielle kunde, at der ved første møde er mulighed for at vinde et af dine produkter eller en af dine ydelser.Skal vi bygge dit næste kampagnesite?

Kontakt os og hør om dine muligheder.

Telefon +45 70 209 240


Vi har blandt andet hjulpet