Gamification

Tilsæt et spilelement til din kampagne og opnå bedre respons og engagement fra dine brugere.

Lad og hjælpe dig i mål med din næste kampagne.

Hvad er gamification?

Gamification er det nye sort indenfor online marketing kampagner. Det er ikke længere nok at bygge et klassisk kampagnesite når der skal indsamles nye permissions, hvis man virkelig vil engagere sine nye modtagere. Derfor er marketing kampagner med et indbygget spil-element blevet enorm populært, både blandt virksomheder, men i lige så høj grad blandt de forbrugere vi alle gerne vil i kontakt med.


Hvorfor gamification?

Virksomheder har brug for kreative marketingstrategier for at sprede deres virksomheds budskab og fremme deres brand. Gamification er blevet en populær strategi for at nå forbrugerne online og via mobilenheder. Skrabespil, lykkehjul, julekalendere, vendespil m.m er en enormt attraktiv metode til at tiltrække kunder med det overordnede mål at opbygge brand loyalitet, skabe forbindelser og give kunderne en grund til at fortsætte med at vende tilbage til brandet og købe produkter og tjenester.

Det centrale mål for gamification som et marketingværktøj er at øge salget og øge fortjenesten. Disse kundeorienterede spil har fordele, der driver virksomheder tættere på at nå deres mål. De hjælper med at indsamle kundedata, øge engagementet, øge virksomhedens brand og fremme salget. Og sidst men slet ikke mindst, så er det sjovt for forbrugeren, hvilket giver jeres nye kundeemne en glad og positiv oplevelse i deres første møde med jeres brand.

Hvorfor vælge Nord & Roed til din gamification løsning?

Hos Nord & Roed har vi arbejdet med gamification løsninger siden 2005, da vi var blandt de første i landet, som udviklede et julekalender koncept online. Dette blev hurtigt opfulgt af vores skrabespil, som har været en integreret del af et af DKs største konkurrencesites, Vind.dk, i mange år med flere millioner skrabede spil til følge.

Produktpaletten er lige så stille blevet udbygget de seneste år, og vi kan nu tilbyde de fleste gængse løsninger indenfor gamification.

Vi tilbyder at integrere spillet direkte på jeres eget website, så alle nye brugere indsamles via jeres egen kanal i stedet for et eksternt kampagnesite.


Se vores gamification løsninger her

Vi har blandt andet hjulpet