Strategi og rådgivning

Tag os med på råd inden du starter din næste kampagne!

Vi deler gerne ud af vores store erfaring og tilbyder også at hjælpe selve eksekveringen af din kampagne.

Har du svært ved at navigere rundt i strømmen af ”gode tilbud”?

Det har du sikkert, for det er svært!

Vi har alle oplevet at det kan være svært at træffe de rigtige valg når det gælder online markedsføring. Mulighederne er mange i den digitale verden, og der går stort set ikke en dag, hvor man ikke oplever at blive kontaktet af en sælger, som har den ”nye og mest smarte” markedsførings-mulighed til din virksomhed.

Det er både tidskrævende at skulle filtrere i de mange tilbud, men også et sats hver gang man bevæger sig ind på et område, man ikke er specialist i – og de færreste virksomhedsejere er specialister i online markedsføring – de er derimod specialister i deres egne produkter og ydelser.

Derfor tilbyder vi derfor at man kan drage nytte af vores erfaring indenfor dette område. En erfaring vi har opbygget siden 2002. Vi har siden de spæde 00’ere bygget og eksekveret hundredvis af reklamekampagner på nettet.


Skal vi mødes?

Via et Strategi & Rådgivnings-samarbejde med Nord & Roed vil din virksomhed drage fordel af vores mangeårige erfaring - intet mindre end knap 80 år fordelt over vores kernemedarbejdere. Vi kan derfor sørge for, at jeres virksomhed får det maksimale ud af de markedsføringskroner, I har budgetteret med.

Vi tager gerne et uforpligtende kaffemøde, hvor vi kan drøfte ønsker, behov og muligheder.

Kontakt os for en uforpligtende snak

Ingen opgave er for stor og eller lille, så tag endelig fat i os allerede i dag, og lad og lad os få en god dialog om din virksomhed og markedsføringen af denne.

Telefon +45 70 209 240


Vi har blandt andet hjulpet