Om os

Nord & Roed A/S er stiftet i 2002 af Kenneth Nord & Anders Roed. Vi har siden da arbejdet med online markedsføring i alle former, og derigennem assisteret en lang række kunder med at formidle salg og ydelser via diverse online medier.

Visionen er stadig den samme i Nord & Roed, som den var dengang i foråret 2002:

”At skabe værdi og målbare resultater for vores kunder”

Innovativ digital markedsføring

Hos Nord & Roed brænder vi for digital markedsføring i alle afskygninger. Vi elsker effektive, innovative og kreative medieløsninger og mest af alt; at nå i mål med den aftalte målsætning.

Det bedste vi ved, er glade kunder og følelsen af at have bistået og hjulpet med de mange udfordringer, som moderne online markedsføring byder på. Mulighederne er mange, og der kommer hele tiden nye metoder og muligheder til. Vi hører ofte, at det er svært at holde overblikket samt konstant at holde fingeren på pulsen og det nærmest uanset hvilken størrelse virksomhed, vi er i dialog med.


Vi hjælper dig i mål

Lad os hjælpe dig med at bruge dit markedsføringsbudget bedst muligt og komme i mål med virksomhedens målsætninger. Du kan bruge os i det omfang du ønsker. Vi tilbyder alt fra rådgivning til komplet kampagneudvikling- og eksekvering.

Vi kan prale af at have næsten 80 års erfaring med online markedsføring, fordelt på vores kernemedarbejdere, som har været med hele vejen på vores efterhånden lange rejse.

Lad os tage en snak

Hos Nord & Roed brænder vi for digital markedsføring i alle afskygninger. Lad os få en uforpligtende dialog om dine ønsker og behov. Du er velkommen til at ringe til os, sende os en mail eller kigge forbi til en kop kaffe. Hvis du gerne vil byde på kaffe, kigger vi gerne forbi dine lokaler. Vi glæder os til at høre fra dig!


Vi har blandt andet hjulpet