Testimonials

Vi har siden 2002 hjulpet rigtig mange samarbejdspartnere med deres online aktiviteter.

Læs mere om hvordan de har oplevet vores samarbejde her.

Bifrost Rejser har nu to gange kørt en kampagne hos Nord & Roed for at indsamle abonnenter til vores nyhedsbrev. Det er en god måde hurtigt at skabe en base af potentielle kunder, som ellers kunne tage flere år at opbygge.

Morten Svane / Direktør / CEO
Bifrost Rejser

Vi har rigtigt gode erfaringer med Nord & Roed, som over flere omgange har vist sig yderst leveringsdygtige af såvel kvalitetsleads til vores mailliste som trafik til hjemmesiden.


Peter Bæk
Henrik ØrsnesUre-Guld-Sølv

Gennem vores samarbejde med Nord og Roed har vi på kort tid fået rigtig mange kvalitetsleads til en meget fornuftig pris. Samarbejdet har kørt rigtig godt. Nord og Roed har været meget professionelle, hurtige og dygtige igennem hele processen.

Rasmus Wessel Grønning / Head of Online
H.W. Larsen

Der er ingen tvivl om at Nord og Roed er førstevalg hos VVS-Eksperten, når der er behov for et boost, samt når der skal prøves nye tiltag af. VVS-Eksperten.dk har kun de bedste anbefalinger at give om firmaet Nord og Roed A/S

Kenneth Nørgaard / Marketing
VVS-Eksperten.dk

Samarbejdet har forløbet upåklagelige. Antallet af nyhedsbrevstilmeldinger har været på det forventede niveau i begge tilfælde, hvilket gør, vi betragter Nord og Roed som en troværdig samarbejdspartner.

Nikolaj Bolko / Production Manager
Kulturrejser Europa

De nye mailmodtagere performer på samme niveau, som vores egne loyale mailmodtagere, så det har alt i alt været en rigtig positiv oplevelse! Vi benytter jævnligt Nord & Roed til, at få eksponeret flere af vores rejsekampagner

Brian Holm Otte / Indehaver
InterTravel

Vi har nu samarbejdet med Nord & Roed to gange i forbindelse med leadgenerering på vind.dk. Vi har fået god service undervejs, og har begge gange opnået et positivt afkast i forhold til vores investering i leadkampagnen.

Nanna Jensen
Duglemmerdetaldrig.dk

Helt konkret har vi gennem annonceringen fået udvidet vores kundeskare betydeligt og det er jo dejligt. Kvaliteten af de profiler vi har hvervet os via mailopsamling samt julekalenderkonceptet er af god kvalitet.


Thomas Roth
Rikki Tikki Shop

Samarbejdet har været konstruktivt og smidigt, og vi er meget tilfredse dels med det kontante udbytte og dels med kommunikation, service og kvalitet. Vi kan varmt anbefale Nord og Roed


Finn Sonsby
BENNS

Vi fik fin service fra start, og der blev arbejdet meget med, at finde den bedste løsning for os på det pågældende tidspunkt. Det har kun været en positiv oplevelse for os at arbejde med Nord og Roed.

Bolette Ardahl / PR & Digital Coordinator
Eva Solo

Jeg er meget tilfreds med de opnåede resultater og betragter Nord & Roed A/S som en seriøs samarbejdspartner, som gerne holder mere end de lover. Service og fleksibilitet har været en selvfølge og noget vi påskønner som kunde.

Flemming B. Jessen / Online chef
SILVAN

Vi har igennem flere år samarbejdet med Nord & Roed omkring leads, konkurrencer og annoncering og er yderst tilfredse med den professionalisme og fleksibilitet som Nord & Roed har udvist igennem hele samarbejdet.

Kent Lodberg / Product- og onlinemanager
Dayz Resort

Vi har igennem flere år arbejdet sammen med Nord & Roed med fornuftige resultater. Entusiastiske, realistiske og professionelle i hele deres workflow. Og vigtigst af alt, resultatskabende.


Dino Karalic / Marketing Director
Aclass A/S

I et forløb på godt og vel tre måneder, har mit firma Con Avec og jeg gennem Martin Olsen, Account Manager hos Nord & Roed, fået oparbejdet en ny, trofast kundegruppe til vores nyhedsbrev.


Gustav Toftgard-Hansen / Sommelier/ Ejer
Con Avec

Om oplevelser hos Nord & Roed Jeg oplever Nord & Roed som en god og troværdig samarbejdspartner, der ofte hjælper os med at skabe relevant trafik og/eller leads.


Rasmus Begtoft / Projektleder
BRF kredit

Jeg har samarbejdet med Nord & Roed ApS siden 2006, og kan kun udtrykke stor tilfredshed med mine kampagner på deres medier og den service, jeg får.
Sun Tours

Vi har gennem flere kampagner indsamlet nyhedsbrevsmodtagere, hvilket også altid har været en succes, hvor vi har fået leveret gode og valide brugere til nyhedsbrevet. Hos Vacasol har vi altid været glade for samarbejdet med Nord & Roed

Mikkel Villien Simonsen
Marketing Manager / Vacasol

Vi har hos punkt1 og Expert udsendt adskillige nyhedsmails igennem Nord & Roed. Det har altid forløbet uden problemer og med stor effekt til følge. Vi er glade for vores samarbejde med Nord & Roed og ser frem til at fortsætte dette!

Hanne Bang
Expert Danmark

Vi har netop startet den tredje leadkampagne op sammen med Nord & Roed. Kvaliteten af samarbejdet kan der ikke sættes en finger på: Dels har vi bibeholdt knap 80% af de generede leads hidtil og dels er der superfin support.

Jakob Christensen / Marketingchef
Bioforce

Jeg må rose jer for jeres fede nyhedsbreve, og de flotte annoncer - det ser rigtig godt ud. Det er godt nok sjældent jeg bliver imponeret gang på gang. Men det bliver jeg hos Jer!


Gitte Skelly
Marketingkoordinator / Skagen Strand

Vi har blandt andet hjulpet